"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lätis liiklusõnnetuses hukkunu oli ehitusärimees Mati Heinsar (0)
13. jaanuar 2016
Scanpix

Lätis teisipäeva keskpäeval raskes liiklusõnnetus hukkunud Eesti kodanik oli ehitusärimees Mati Heinsar.

 

Avarii juhtus kell 12.17 Liepaja-Riia maantee 79. kilomeetril. Läti politsei teatel sõitis haagisega traktor otsa vastassuunas sõitnud Mercedes-Benzile, mille roolis olnud 1965. aastal sündinud Heinsar hukkus. 1955. aastal sündinud kaasreisija, kes on samuti Eesti kodanik, sai vigastada, kirjtuab LETA.

Viga said ka mõlemad traktoris viibinud inimesed.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.