"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vaher: politseil on Darja surma uurimisel "hea ots käes" (0)
13. jaanuar 2016
Scanpix

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) peadirektori Elmar Vaheri kinnitusel on uurijatel koolitüdruku Darja surma uurimisel "hea ots käes".

 

Vaher ütles kolmapäeval ajakirjanikele, et politseinikel on mida uurida ning üles on kerkinud arvestatav versioon. Täpsemalt PPA juht Darja surma menetluse üksikasju ei avaldanud.

Viru ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Margus Gross on varem öelnud, et menetlejad on alates tüdruku surnukeha leidmisest teinud igapäevaselt tööd, et välja selgitada, mis temaga juhtus.

Tüdruku surnukeha leidmise järel ei tuvastatud Grossi sõnul tema kehal vägivallatundemärke, mis oleksid võinud põhjustada tema surma. “Samas ei saa me välistada toimepandud kuritegu ning hetkel on meil põhjust arvata, et tüdruku surma asjaolusid võivad teada tema tutvusringkonda kuuluvad inimesed,” lisas Gross möödunud nädalal.

9. detsembril kella 13 ajal teatati politseile, et Narvas Pähklimäe terviseraja lähistelt leiti tütarlapse surnukeha. Politsei tegi kindlaks, et tegemist on reedel, 4. detsembril kadunuks jäänud 14-aastase tüdrukuga. Teadaolevalt nähti 14-aastast tüdrukut viimati 4. detsembri õhtul, kui ta oli Narvas noorte koosviibimisel ja pidi suunduma Rahu tänavale. Sinna tüdruk aga ei jõudnud. Tüdruku kadumisest teatati politseile laupäeva õhtul. Politsei asus neiu asukohta kindlaks tegema, küsitles tema lähedasi ning otsisid ka vabatahtlikud.

Tüdruku surnukeha leidmise järel teatas politsei, et miski ei viita vägivallale.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.