"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäeva õhtu on pühendatud Sulev Nõmmiku juubelile (0)
17. jaanuar 2016
Scanpix

Pühapäeval alates kella 20.00 on ETV2 ekraan pühendatud 85 aastat tagasi sündinud näitlejale ja lavastajale Sulev Nõmmikule.

Tema filmidest ja koomilistest tegelaskujudest on saanud meelelahutusklassika lahutamatu osa, mille pärleid ETV2 pühapäeva õhtul pakubki.

Õhtut alustab kell 20.00 “Siin me oleme” (Eesti Telefilm 1978)

Muusikaline mängufilm Juhan Smuuli monoloogi “Suvitajad” ainetel. Rahuliku talu ette Muhumaal põrutab ühel päeval sapakas, kust pudeneb välja üks lärmakas perekond Tallinnast, kes on otsustanud veeta oma suvepuhkuse kaunis looduses. Eestlastele armsas kultusfilmis mängivad Karl Kalkun, Eva Malmsten, Kadri Jäätma, Lia Laats, Ervin Abel, Sulev Nõmmik, Väino Puura, Lauri Nebel jt. Stsenaristid Sulev Nõmmik ja Enn Vetemaa, režissöör Sulev Nõmmik, operaator Enn Putnik, helilooja Ülo Vinter.

Vaata ülejäänud kava SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.