"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Süütamine vanglas lõppes kinnipeetavate vastuhakuga (0)
17. jaanuar 2016
Scanpix

Viru vanglas puhkes möödunud nädalal väike kinnipeetavate vastuhakk, mis sai alguse ühe kambri süütamisest.

Vang süütas 9. jaanuaril alaealiste ja noorte üksuses kambri voodivarustuse. Ametnikud evakueerisid vangid jalutusboksidesse, kustutasid tulekustutitega põlengu ja ventileerisid osakonnad. Keegi ei saanud viga, märkis justiitsministeerium.

Vangide kambritesse tagasi paigutamisel ei allunud aga osa kinnipeetavaid ametnike korraldustele. Ametnikud kasutasid jõudu, agressiivsed vangid paigutati teistest vangidest eraldi ja neid kontrollitakse tavapärasest tihedamalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.