“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Sven Mikser IRL-ist: erakonnaga, mida keegi ei juhi, on pagana raske koos valitseda (0)
28. jaanuar 2016
Scanpix

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikme Sven Mikseri sõnul kukkus kooseluseaduse rakendusseaduse kompromiss Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni tõttu läbi, sest saatis oma esimehe Margus Tsahkna pikalt.

“Lugu on nüüd nii, et eile hommikul sõlmiti kolme koalitsioonierakonna esimeeste vahel kokkulepe, kuidas kooseluseaduse rakendusaktidega punnseisust välja tulla. Tegemist oli kompromissiga, mis nõudis kõigilt osapooltelt valusaid järeleandmisi,” ütles Mikser sotsiaalvõrgustikus Facebook.

“Täna hommikul selgus, et IRL-i esimehel ei olnud oma erakonna ja fraktsiooni mandaati ega ka jõudu, et fraktsiooni oma selja taha rivistada. Sõnaga: erakond saatis oma esimehe pikalt ja ütles, et mingit kokkulepet ei ole,” nentis Mikser. “Kurb. Erakonnaga, mida keegi ei juhi, on pagana raske koos valitseda,” lisas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.