"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kõrvemaa suusamaraton lükatakse ilmaolude tõttu edasi (0)
29. jaanuar 2016
Scanpix

Sel laupäeval toimuma pidanud RMK Kõrvemaa Suusamaraton lükatakse ilmaolude tõttu edasi ja viiakse läbi laupäeval, 6. veebruaril.

Sulailm ja vihm on suusaradade olukorda muutnud sedavõrd, et korraldajad otsustasid tänavuse suusasõidu nädala võrra edasi lükata. Rajameister Jüri Voodla sõnul on suusarada vesine ja pehme, mistõttu ei kannata ei rajatraktori ega saaniga lumele minna, vahendas BNS.

Kuna eelseisva nädalavahetuse prognoos lubab samuti sula, siis on raja põhi jäätumata, mis teeb võimatuks rada korrektselt ette valmistada ja osavõtjaid teenindada ning turvata. Järgmise nädala ilmaprognoos lubab miinuskraade ja Kõrvemaal on lund korraldajate sõnul nii palju, et tõenäoliselt saab maratoni nädal hiljem oluliselt paremates oludes ära pidada.

Seoses tekkinud olukorraga on korraldajad pikendanud ka registreerimist RMK Kõrvemaa Suusamaratonile. Registreerida saab internetiaadressil www.jooks.ee  kuni 5. veebruarini. Kehtima jäävad soodusvooru hinnad.

Kõigile RMK Kõrvemaa Suusamaratonile registreerinutele, kellele 6. veebruarile edasi lükatud üritusel osalemine siiski ei sobi, pakutakse võimalust ennast, üht oma pereliiget või sõpra registreerida tasuta ühele tänavusele RMK Kõrvemaa Nelikürituse eelseisvale üritusele vabalt valitud distantsile või kantakse soovi korral osavõtutasu tagasi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.