"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lääne-Tallinna keskhaigla patsientide ajutine külastuskeeld laienes ka peakorpusele ja nakkuskliinikule (0)
01. veebruar 2016
Scanpix

Lääne-Tallinna keskhaigla peakorpuses ehk nn Meremeeste haiglas (Paldiski mnt 68) ning nakkuskliinikus (Paldiski mnt 62) kehtib alates tänasest ajutine patsientide külastamise keeld. 

Ajutine külastuskeeld on kehtestatud seoses märgatava haigestumise tõusuga grippi ja ülemiste hingamisteede viirushaigustesse. Piirangu eesmärk on vähendada nii haiglas viibivate patsientide kui ka haigla personali nakatumisohtu.

Patsientidele on lubatud haiglasse tuua pakke. Pakke võetakse vastu tavapärastel külastusaegadel. Meremeeste haiglas on selleks E-R kell 14.00-19.00, L-P ja riiklikel pühadel kell 12.00-19.00 ning nakkuskliinikus E-R kell 15.00-18.30, L-P ja riiklikel pühadel kell 12.00-15.00. Pakid saab jätta infolauda, pakile palutakse peale kirjutada patsiendi nimi ning palati number ja korrus, kus patsient viibib. 

Lääne-Tallinna keskhaigla alla kuuluvas Pelgulinna sünnitusmajas (Sõle 23) ja hooldusravikliinikus (Ehitajate tee 137) kehtestati patsientide külastuskeeld möödunud nädala kolmapäeval. Tänase päeva seisuga on haigla kõikides statsionaarse ravi korpustes patsientide külastamine ajutiselt keelatud.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.