„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
GALERII! Koolilapsed lasid Tondiraba jäähallis uiskudel vastlaliugu (0)
09. veebruar 2016
Albert Truuväärt

Programmi "Tallinn liigub!" noortesari sai alguse lõbusa vastlapäeva üritusega Tondiraba jäähallis, kus koolinoored said koos tuntud iluuisutamise meistrite Elena Glebova ja Margus Hernitsa abiga õppida uisutamise põhitõdesid.  Kohal oli ka suusakuulsus Allar Levandi, kes koos noortega selgitab välja pikima uiskudel vastlaliu tegija.

Vaata galeriid (19)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.