"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÄNA! Vabaõhumuuseum kutsub vastlapäeva tähistama (0)
09. veebruar 2016
Scanpix

Täna saab Tallinnas vastlapäeva tähistada nii traditsioone järgides, kui kaasaegset meelelahutust nautides -Vabaõhumuuseumis toimub vahva suusapidu, nukumuuseumis näitab Tiina Tõnis vahvaid teatrinukke,  õhtu lõpetab aga ansambli Jäääär juubelikontsert.

Kell 10 ootavad Tiina Tõnis ja tema nukud NUKU muuseumis lapsi ja noori. Kohtumisel teevad lapsed lähemalt tutvust toreda teatrinuku ja nukunäitlejaga omavahelise suhtluse, mängude ja laulude kaudu. Ootame osalema nii lasteaia, algklassi kui ka põhikoolilapsi. Kohtumist viib läbi 1–2 nukunäitlejat koos nukkudega. Lisainfo leiad SIIT.

Kell 15 tähistatakse Vabaõhumuuseumis vahva suusapeoga vastlapäeva.Ehkki võime suusatamist pidada praegusel ajal eesti rahvusspordiks, kasutati suuski veel 20. sajandi alguses peamiselt jahiretkedel ja metsaskäikudeks.Üks korralik vastlaõhtu lõppeb ikka tantsupeoga ning seekord pakub nostalgilist tantsumuusikat vokaalinstrumentaalansambel Ristikhein. Suusabaasi tantsuõhtu Kolu kõrtsis algab kell 18.00. Lisainfo leiad SIIT

Kell 19 tähistab Kultuurikatlas legendaarne ansambel Jäääär oma 25ndat juubelit! 25 ei tähenda ansamblile veel pensioniplaane, küpsust aga küll. Pea igal aastal on ilmunud värske album ja toimunud suvetuur, juubeli puhul on oodata duubelplaati. Sellele on salvestatud ajaproovile vastu pidanud 25 lugu, ikka nende seast, mida kuulajad armsamaks pidanud. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.