"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nordic Aviation avab suvise lennuliini Odessasse (0)
11. veebruar 2016
Scanpix

Nordic Aviation avab koostöös Adria Airwaysiga lisaks juba varasemalt välja kuulutatud suvehooaja lendudele ka uue lennuliini Odessasse.

“Odessa on Musta mere pärl ja erakordse kultuuritaustaga sadamalinn, mida seovad Tallinnaga pikaajalised sõprussuhted,” ütles Nordic Aviationi juhatuse liige Erik Sakkov pressiteate vahendusel. Natuke rohkem kui kahetunnise lennu järel on Nordic Aviationi klientidel võimalik külastada Odessa Ooperiteatrit, jalutada Deribassovskaja tänaval või soojas kliimas rannas viibida, lisas ta, vahendas BNS.

Nordic Aviation alustab Tallinna-Odessa lendude korraldamist 28. maist 29. oktoobrini korra nädalas laupäeviti ja ajavahemikus 22. juuni kuni 24. august kaks korda nädalas kolmapäeviti ja laupäeviti. Lennu kestvus on 2 tundi ja 15 minutit.

Odessa ja Tallinn on sõpruslinnad aastast 1997.

Nordic Aviation teatas sel nädalal veel kahe suvise lennuliini avamisest – Rijekasse Horvaatias ja Edinburghi Šotimaal.

Koos uute otselendudega korraldab Nordic Aviation suvel lende kokku 16 eri sihtkohta. Lisaks Odessale, Rijekale ja Edinburghile kuuluvad Nordic Aviationi liinivõrgustikku ka suvised Pariis, Nice ja Split ning aastaringsed Amsterdam, Berliin, Brüssel, Kiiev, München, Oslo, Stockholm, Trondheim, Viin ja Vilnius.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.