"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
UFOD TTV-S: Uuritakse fantastilisi loodusnähtuseid maailmaruumi kaugustest ja aatomite sisesmusest (0)
11. veebruar 2016
Scanpix

Samuti kirjeldab saates "Taevariik UFOdega" reisilennuki Boeing 737800 kapten-instruktor Anatoli Roost nende väikelennukit  saatnud tundmatuid lendavaid objekte reisil Saaremaa pealinnast Tallinna

20:30     Taevariik UFOdega. Saadet alustatakse kahe ülimalt fantastilise loodusnähtuse kirjeldamisega. Üks neist asub maailmaruumi tohututes kaugustes, teine aatomite sisemuses. Saade jätkub väga põneva UFO-vaatlusega aastast 1982. Reisilennuki Boeing 737800 kapten-instruktor Anatoli Roost kirjeldab nende väikelennukit  saatnud tundmatuid lendavaid objekte reisil Saaremaa pealinnast Tallinna. Saate kolmandas osas keskendutakse inimkonna poolt maailmaruumi saadetud sõnumitele ja uuritakse, kas meie läkitustele on ka midagi vastatud. Saatejuht Juhan Aare, autorid Igor Volke ja Juhan Aare.
NB! Eelmine saade eetris juba sel pühapäeval, 14.02. 20:30.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.