"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Loodusmuuseumi loodusõhtul on külas Karepa ravimtaimeaia perenaine Katrin Luke (0)
16. veebruar 2016
Loodusmuuseum

Seekordne Öökulli akadeemia on mõeldud neile, kes hoolivad loodusandidest ja soovivad ise oma toidulauale ja ravimikappi taimi varuda. 

Neljapäeval, 18. veebruaril kell 17.30 on Loodusmuuseumi Öökulli akadeemias külas fütoterapeut ja Karepa ravimtaimeaia perenaine Katrin Luke.

Seekordne Öökulli akadeemia on mõeldud neile, kes hoolivad loodusandidest ja soovivad ise oma toidulauale ja ravimikappi taimi varuda. Räägitakse taimede raviomadustest, kogumisest ja säilitamisest. Jagatakse näpunäiteid, kuidas ja mida ravimtaimedega ravida. Samuti maitstakse metsaandidest tehtud toite ja ravimeid. Õpitakse ka, kuidas teha ise ravimtaimedest salve, suupisteid ja teed.
Katrin Luke on raamatute “Tervendav kokaraamat. Ravimtaimedega toidud” ja “Korilase aastaring” autor.

Sissepääs muuseumipiletiga – täiskasvanud 5 eurot ning pensionärid ja õpilased 3 eurot. Loodusõhtu algab tavalisest pool tundi varem – kell 17.30 ja kestab poolteist tundi. Eesti Loodusmuuseum asub Tallinna vanalinnas aadressil Lai 29a.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.