"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kloostri Aidas tervitab ahviaastat esmakordselt Eestis kõlav hiina suuorel sheng! (0)
18. veebruar 2016
Scanpix/ pildil hiina suuorel sheng

Reedel täitub pealinn mõnusalt mitmekesise muusikaga -Kloostri Aidas saab kuulata hiina traditsioonilisi ja kaasaegseid meloodiad, Estonia kontserdisaalis kõlab särtsakas löökpillimuusika ning Kumu auditooriumis astub kuulajate ette Estonian Dream Big Band.

Homme Tallinnas:

Kõik üritused algavad kell 19.

Kloostri Aidas kõlab  ahviaasta alguse puhul hiina traditsioonilise muusika tippsolistide Hu Julini (hiina traditsioonilised flöödid) ja Yang Zhengi (suuorel sheng) esituses. Kavas on meditatiivne hiina klassikaline muusika ja virtuoosne kaasaegne muusika. Suuorelit sheng sooloinstrumendina on Eestis võimalik kuulda esmakordselt! Lisainfo leiad SIIT

Estonia Kontserdisaalis toimub sarja “Espressivo” neljas kontsert. Efektse ja mitmekesise löökpillikontserdi avateos on Tatjana Kozlova-Johannese 2012. aastal loodud “Jääkurvide” uus versioon. Uus-Meremaa helilooja John Psathase virtuoosne “Džinn” viib kuulajad Araabia mütoloogia ja üleloomulike jõudude maailma ning oma põlvkonna ühe nimekama Skandinaaviamaade helilooja, norralase Rolf Wallini ligi 20 aastat tagasi valminud ning heliloojale rohkelt rahvusvahelist tuntust toonud “Tõus ja mõõn” on põnev väljakutse kuuele löökpillisolistile. Lisainfo leiad SIIT

Kumu auditooriumis aga jätkub kontserdisari “Dream Big Jazz. Eesti džässiantoloogia”. Kontserdisarjas, mille süda on Estonian Dream Big Band, kõlab parim džässmuusika eesti ja välismaiste artistide esituses. Esitletakse nii uut kui ka igihaljast eesti džässi, tehakse kummardus legendidele nagu Frank Sinatra, Miles Davis, Evald Vain. Sel korral kõlavad Estonian Dream Big Bandi esituses kauneimad teosed eesti džässi varasalvest. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.