"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mait Malmsten: kinolinal palja tagumiku näitamine on mu töö (1)
18. veebruar 2016
Scanpix

"Kunagi lavakasse sisse astudes ja Hamleteid vaimusilmas ette kujutades ei oleks uneski osanud aimata, et 43-aastaselt näitan suurel kinoekraanil paljast tagumikku ja see on mu töö," rääkis filmi "Klassikokkutulek" peaosaline Mait Malmsten.

Kolmapäeval esilinastus uus Eesti mängufilm “Klassikokkutulek”, mis jõuab kinodesse alates reedest. Filmi režissööritool kuulub René Vilbrele, filmi peaosades mängivad Mait Malmsten, Henry Kõrvits ja Ago Anderson.

“Kunagi lavakasse sisse astudes ja Hamleteid vaimusilmas ette kujutades ei oleks uneski osanud aimata, et 43-aastaselt näitan suurel kinoekraanil paljast tagumikku ja see on mu töö,” rääkis filmi peaosaline Mait Malmsten ning lubas, et “Klassikokkutulek” pakub pisarateni naerma ajavaid ootamatuid olukordi ja südamlikke tragikoomilisi dialooge.

Lugu räägib kolmest klassivennast, kes asuvad koos teele klassikokkutulekule, sest kooli lõpetamisest on möödumas 25 aastat. Et oma hallist argirattast korraks välja saada, otsustavad semud enne tähtsat üritust minna linnapeale tuulutama.

Produtsent Kristian Taska kiidab ka kõrvalosatäitjaid, kelle hulgas on Mart Müürisepp, Ülle Lichtfeldt, Märt Pius, Grete Klein, Kristiina-Hortensia Port, Maarja Jakobson, Kadri Adamson, Marika Korolev, Ene Järvis ja paljud teised.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Kait Kalmsten
18. veebr. 2016 13:29
tahaks ka sellist tööd, praegusel kohal ei taheta tagumiku näitamise eest lisaboonust anda