"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti Teatri- ja Muusikamuuseum tähistab teatrikuud suure teatrite päevaga! (0)
22. veebruar 2016
Scanpix

5. märtsil kell 11–16 tähistatakse teatrikuud Eesti Teatri-ja Muusikamuuseumis suure teatrite päevaga, mil muuseum on pungil täis erinevaid teatreid ja tegevusi. 

Osa saab võtta VAT teatri lavavõitluste töötoast või õppida NO99 grimeerija Gristina Pahmanni käe all põnevaid eriefekte tegema. Butafooriat tutvustab lähemalt Tallinna Linnateatri butafoor Grete Saluste ning kirjandushuvilistele on terve tuba, kus saab näidendit ette lugeda lugemiskoer Steffile ja kus toimetab Eesti Draamateater. Kell 14 toimub kohtumine NUKU näitleja, lavastaja ja kunstilise juhi Taavi Tõnissoni perega, kellega koos avastatakse muuseumi kõige põnevamaid pille ning mängitakse pillibingot. Päeva juhib kloun Pann ehk Aita Vaher.

Lisaks sellele toimub suur õnneloos, kus kaotajaks jääda ei ole võimalik! Loosikastis on teatripileteid, põnevaid trükiseid ning meeneid Tallinna Linnateatrilt, Eesti Draamateatrilt, teatrilt NO99, Improgrupilt Jaa!, VAT teatrilt, Teoteatrilt, NUKU teatrilt ja muuseumilt ning Vilde ja Tammsaare muuseumidelt. Ja loomulikult ka Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumilt!

NB! Mitmetesse töötubadesse on osavõtjate arv piiratud, registreerida saab e-posti aadressil info@tmm.ee või telefonil 644 2132. Täpsem kava www.tmm.ee.

Üritust toetab Eesti Kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapital.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.