"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Narvas toimus aastapäeva puhul kaerajaani ühistantsimine (0)
24. veebruar 2016
Scanpix

Rahvusvaheline Rahvuskultuuride Ühenduste Liit "Lüüra" ja Narva Linnavalitsus korraldasid täna Narvas kultuurimaja "Rugodiv" esisel väljakul Eesti rahvatantsu kaerajaan ühistantsimise, mis kujunes väga rahvarohkeks.

“Selline flash mob toimub teist korda, ürituse eesmärgiks on näidata erinevate nii Eestis, kui võõrsil elavate rahvuste esindajate sõprust ja ühtsust ning õnnitleda eestimaalasi Vabariigi 98. aastapäeva puhul”, ütles “Lüüra” esimees, Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart.   

Kõlvarti sõnul ühinesid eelmisel aastal ühistantsus üle saja inimese Tallinnas Vabaduse väljakul.

“Eri rahvusest ja eri emakeelega inimesed, nii lapsed kui täiskasvanud, näitavad ühiselt kaerajaani tantsides, et Eesti on oma mitmekesisuse poolest rikas riik. Nüüd on selle traditsiooniga ühinenud  ka Narva,” märkis Kõlvart.

Vahetult peale tantsu jätkus pidu kultuurimaja “Rugodiv” laval, kus esinesid “Lüüra” ning Narva rahvuskultuuri seltside loomingulised kollektiivid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.