"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kahe kaitseväe sõiduki kokkupõrkes sai neli inimest vigastada (0)
26. veebruar 2016
Scanpix

Lääne-Virumaal said neljapäeval kahe kaitseväe sõiduki Mercedes-Benz 250GD kokkupõrkes neli inimest vigastada. Õnnetus juhtus, sest üks juhut kaotas oma sõiduki üle kontrolli ja kaldus vastassuunavööndisse.

 

Õnnetus juhtus kella 12.45 paiku Tapa-Koigi maantee 1,8. kilomeetril, kus kaitseväe sõidukit Mercedes-Benz 250GD juhtinud 22-aastane Rivo kaotas sõiduki üle kontrolli ning kaldus järsus paremkurvis vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku teise sama marki kaitseväe autoga, mida juhtis 23-aastane Timofei.

Siseministeeriumi teatel said mõlema sõiduki juht ning mõlema sõiduki kõrvalistujad, 23-aastane Aleksandr ja19-aastane Kristjan, vigastada ning kiirabi viis nad Rakvere haiglasse kontrolli.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.