"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vägivallatseja lõi politseinikule põlvega näkku (0)
17. märts 2016
Scanpix

Tartumaal sattus kriminaaluurimise alla mees, kes virutas ametikohustusi täitnud politseinikule põlvega hoobi näkku.

Politsei sai ööl vastu neljapäeva väljakutse Luunja valda Lohkva külasse elumajja lahendama peretüli, kus joobes 20-aastane mees olevat laste juuresolekul kallale tunginud 20-aastasele naisele, ähvardanud ja löönud teda, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja BNS-ile.

Sündmuskohale saabunud politseinike korraldustele mees ei allunud, avaldas kinnipidamisel ning käeraudade pealepanekul vastupanu ning lõi politseibussi kongi paigutamisel ühele politseinikule põlvega näo piirkonda.

Politseinik meedikute abi ei vajanud. Mees viidi kainenema, täpsemad juhtunu asjaolud on kriminaalmenetluse käigus selgitamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.