"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Abdeslami vahistamine on Daišile tõsine hoop (3)
19. märts 2016
Scanpix

"Novembrikuiste Pariisi terrorirünnakute peamise kahtlusaluse Salah Abdeslami vahistamine on tõsine hoop äärmusrühmituse Daiš (ISIL) tegevusele Euroopas," ütles Prantsuse siseminister Bernard Cazeneuve laupäeval.

“Viimase nädala jooksul läbi viidud operatsioonidega õnnestus meil rivist välja lüüa mitu inimest, kes on selgelt väga ohtlikud ja äärmiselt sihikindlad,” ütles Cazeneuve kohtumisel president François Hollande’i, teiste ministrite ja julgeolekuametnikega.

Hollande kutsus laupäeval kokku valitsuse tähtsamad ministrid ja julgeolekuametnikud, et arutada olukorda pärast 13. novembri Pariisi terrorirünnakute peakahtlusaluse kinnipidamist Brüsselis.

Nõupidamisest võtsid osa peaminister Manuel Valls, sise-, kaitse-, justiits- ja välisminister ning kõrged julgeolekuametnikud ja relvajõudude ülem.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

maateadus
19. märts 2016 16:33
Juhul kui inime on käinud algkoolis ja veidi maateadusest jagab siis vaid kord pilk maakaardile ja on selge kelle looming on nn Kalifaat. Vaatab korra maakaardile ja värk koheselt selge, tõsi see eeldab algkooli. Kuid miks on vaja mingit nn müstilist algkooli, plekki on vaja rohkem plekki. Milleks mingi noodilugemine Muusika Akadeemias keda see huvitab ja mingi kirjaoskus Tehnikaülikoolis, loeb vaid plekk ja rohkem plekki...Aritmeetika huvitav mis loom see veel on, plekki ja rohkem...
hmm
19. märts 2016 14:51
http://baltija.eu/news/read/43422 Pagulased EU vanglaid ei karda.
varustaja
19. märts 2016 14:50
Kurdide juht: meil on tõendeid, et Türgi varustab ISISe võitlejaid. https://www.rt.com/news/332794-kurds-proof-turkey-islamists/ 'We have proof' Turkey backs ISIS & other terrorists – Kurdish commander.