"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna raamatumessil on väljas 30 kirjastust (0)
22. märts 2016
Scanpix

Rahvusraamatukogus toimub aprillis traditsiooniline Tallinna raamatumess, kus tänavu esitlevad oma tooteid 30 kirjastust.

Kevadisel raamatumessil toimub suur raamatumüük ja palju üritusi alates töötubadest, raamatuesitlustest, kohtumistest autoritega kuni teatrietendusteni. Samuti on kavas mitmeid seminare ja koolitusi, vahendab BNS.

Messil toimub ka neljas Põhja- ja Baltimaade kirjandusfoorum “Kirjandus kultuuride ristteel”, tüpograafiaseminar Kirjak 4, lasteüritused ja kohtumised autoritega, töötoad ja VAT Teatri etendus “Taevast sajab kõikseaeg kive”.

Mess on suunatud väikestele ja suurtele raamatuhuvilistele ja oodatud on nii eesti kui ka vene keelt valdavaid lugejad. Üritust korraldavad Eesti Kirjastuste Liit ja Eesti Rahvusraamatukogu, koostöös Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse, Eesti Kujundusgraafikute Liidu, Eesti Lastekirjanduse Keskuse, Tallinna Keskraamatukogu, VAT Teatri ja mitme kirjastusega.

Raamatumüük on avatud 7. ja 8. aprillil kella 10-20, 9. aprillil kella 11-17.

Raamatumessi kava leiad SIIT

Samuti on raamatumessil ka Facebooki event.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.