"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühade ajal on Lääne-Tallinna Keskhaigla polikliinikud ja tervisekeskused suletud (0)
24. märts 2016
Scanpix

Suurel Reedel ehk 25. märtsil on Lääne-Tallinna Keskhaigla polikliinikud, tervisekeskused ja kõnekeskus (tel 1314) riigipüha tõttu suletud. Vältimatut arstiabi antakse erakorralise meditsiini osakonnas (Paldiski mnt 68) abivajajatele ööpäevaringselt.

Patsientide külastamine toimub riiklikel pühadel samadel kellaaegadel nagu nädalavahetuseti, teatab haigla pressiesindaja.

Patsiente saab suurel reedel ja sellele järgneval nädalavahetusel külastada Meremeeste haiglas (Paldiski mnt 68) kell 12-19, Hooldusravikliinikus (Ehitajate tee 137) kell 12-19, Nakkuskliinikus (Paldiski mnt 62) kell 12-15 ja  Pelgulinna sünnitusmajas (Sõle 23) kell 14-19.

Täpsema info külastusaegade kohta leiab siit.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.