"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Glamuurne Filipp Kirkorov toob kevade kuulajate südametesse (0)
29. märts 2016
Scanpix

Kolmapäeval täitub Tallinn hingekosutava muusikaga - Tallinn Music Weeki Viru Keskuse linnalaval esineb etno-tekno ekstsentrik Meisterjaan. Õhtul aga saab nautida koguni kahe megastaari kontserti - Saku Suurhallis astub lavale Eros Ramazzotti ning Tondiraba jäähallis hullutab publikut Filipp Kirkorov.

Kell 13 esineb Tallinn Music Weeki raames Viru Keskuses Meisterjaan! Etno-tekno ekstsentrik Meisterjaan kasutab muusikaloomeks peamiselt parmupille ja elektroonikat, lastes kuuldavale mõjutusi technost, joikumisest, räpist ja folgist. Kehastades sümbioosi ürgse ning kaasaegse tehnoloogia, samuti iidse ning kaasaegse mõtlemise vahel, on tema eesmärgiks tekitada heli, mida kunagi varem pole kuuldud. Lisainfo leiad SIIT

Kell 19 toimub Saku Suurhallis romantiliste ballaadide kuninga Eros Ramazzotti ainus kontsert Balti riikides. Eros Ramazzotti kontsert on kollektsioon kaunitest armastuslugudest, mida etendatakse ainulaadses keskkonnas vaatemänguliste valgusefektidega. Lisainfo leiad SIIT

Samuti kell 19 toob vene estraadi kuningas Filipp Kirkorov Tondiraba Jäähallis vaatajate ette grandioosse show “Я” (“Mina”), mis on valminud maailmakuulsa Päikesetsirkuse Cirque du Soleil lavastaja Franco Dragone käe all. Detailideni lihvitud ning supertehnoloogilisest show’st kujuneb tähtsündmus mitte ainult vene, vaid ka maailma poplavade jaoks. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.