"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Neli inimest sõitsid teelt välja, kes juhtis? (0)
03. aprill 2016
Scanpix

Kes õnnetusse sattunud Volkswagenit juhtis, on esialgu veel selgusetu. Laupäeval juhtunud kolmes inimkannatanutega liiklusõnnetuses sai viga kuus inimest.

 

Esimene õnnetus juhtus kella 7.14 ajal Otepää vallas Alaküla-Rüa tee 2. kilomeetril, kus Volkswagen Passat sõitis vasakkurvis vasakule poole teelt välja vastu puud. Kiirabi viis sündmuskohalt Tartu Ülikooli kliinikumi kaks 22-aastast meest ning  21-aastase ja 22-aastase naise. Kes õnnetusse sattunud Volkswagenit juhtis, on esialgu veel selgusetu.

Teine õnnetus juhtus kella 10 ajal Tallinnas Kristiine keskuse lähistel Tulika tänaval, kus 57-aastane Tõnu sõitis Citroën Berlingoga reguleerimata ülekäigurajal otsa teed ületavale 63-aastasele Valerile. Kiirabi viis Valeri Põhja-Eesti regionaalhaiglasse (PERH). Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politseisse telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressil pohja.lmt@politsei.ee .

Kolmas õnnetus juhtus kella 14.30 ajal Tartumaal Tähtvere vallas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 7. kilomeetril, kus 53-aastane alkoholijoobes mees kaotas sirgel teelõigul kontrolli Jeep Grand Cherokee üle. Maastur sõitis teelt välja paremale poole põllule ning rullus üle katuse. Kiirabi viis joobes juhi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.