“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Indrek Pertelson pöördus Päevalehe ja Delfi vastu kohtusse (0)
04. aprill 2016
Scanpix

Judos olümpial pronksi võitnud Indrek Pertelson esitas möödunud nädala lõpus Harju maakohtusse hagi AS-i Ekspress Meedia vastu seoses tema kohta Eesti Päevalehes ja Delfis avaldatud väidetavate valeväidetega.

 

“Väljaanne avaldas 26. märtsil elektrooniliselt artikli pealkirjaga „Indrek Pertelson osales aukülalisena Krimmis Suure Isamaasõja 70. aastapäevale pühendatud judoüritusel“. Artikkel avaldati EOK presidendi valimiste kontekstis ning sisaldab tegelikkusele mittevastavaid fakte, mille ümberlükkamist Indrek Pertelson soovib,” seisab vandeadvokaat Margus Sorga saadetud teates.

„Ma ei ole viibinud Krimmis Suure Isamaasõja 70. aastapäevale pühendatud judoüritusel, see on väljamõeldis. On kahetsusväärne, et artiklis avaldati ka muid väljamõeldud fakte ja valeandmeid Indrek Pertelsoni tegevuse kohta, mis seoti Eesti Päevalehe poolt küüniliselt ja meelevaldselt Jüri Ratase kandideerimisega EOK presidendiks,“ teatas Pertelson.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.