"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
EL lükkas ülemkogu Briti referendumi tõttu 28.-29. juunile (0)
08. aprill 2016
Scanpix

Euroopa Liidu juhid lükkasid 23. juunil algama pidanud korralise kahepäevase ülemkogu 28.-29. juunile, et istung ei langeks ühele ajale Briti rahvahääletusega ühendusest lahkumise asjus, teatas ülemkogu alalise eesistuja pressiesindaja Preben Aamann.

 

“Juunis toimuv Euroopa ülemkogu toimub 28.-29. juunini,” lausus Aamann Twitteri vahendusel.

EL 28 liikmesriigi liidrid pidid algselt kahepäevast tippkohtumist alustama 23. juunil, Briti rahvahääletusega samal päeval.

Allikas EL-ist ütles, et ettepaneku kohtumise edasilükkamisest mõne päeva võrra tegi alaline eesistuja Donald Tusk.

Cameron andis lubaduse EL-i kuulumise üle referendum korraldada enne mulluseid üldvalimisi.

Arvamusuuringud rahvahääletuse tulemuste kohta on andnud erinevaid tulemusi, kuid ajalehes The Observer nädalavahetusel ilmunud küsitlustulemuste kohaselt toetab EL-ist lahkumist 43 ja liitu jäämist 39 protsenti brittidest.

AFP – Baltic News Service

Cameron andis lubaduse EL-i kuulumise üle referendum korraldada enne mulluseid üldvalimisi.

Arvamusuuringud rahvahääletuse tulemuste kohta on andnud erinevaid tulemusi, kuid ajalehes The Observer nädalavahetusel ilmunud küistlustulemuste kohaselt toetab EL-ist lahkumist 43 ja vastu on 39 protsenti brittidest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.