"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mustpeade majas esineb särav solist Florian Donderer (0)
09. aprill 2016

Pühapäeval jätkub Tallinnas tegevust suurtele ja väikestele - teletornis toimub vahva muinasjutuhommik, Lindakivi kultuurikeskuses esineb klounide teater, õhtul aga esineb Mustpeade majas solist ja dirigent Florian Donderer ning Nõmme kultuurikeskuse laval on Lindpriid.

Kell 11 on kõik lapsed oodatud Teletorni muinasjutuhommikule, kus Sõbrapäeval on muinasjutuhommikul külas Alice Kirsipuu Nuku- ja Noorsooteatrist, kes jutustab erinevaid enda kirjutatud lugusid. Lisaks lugude kuulamisele, on võimalus kõigil osalejatel etenduses kaasa lüüa, sest kohapeal sünnib uus muinasjutt. Kellest või millest, eks see paistab juba konkreetsel hommikul.Lisainfo leiad SIIT

Kell 12 algab Lindakivi kultuurikeskuses vahva lastehommik. Lavale astuvad laulev ja tantsiv tiigrikutsu ja klounid Bim ja Bom. Lisainfo leiad SIIT

Kell 16 esineb Mustpeade majas Saksamaalt pärit solist ja dirigent Florian Donderer koos Tallinna Kammerorkestriga. Kavas on Wolfgang Amadeus Mozart ja Carl Philipp Emanuel Bach.Florian Donderer on kõrgelt hinnatud viiuldaja, kelle paari aasta tagune koostöö Tallinna Kammerorkestriga pakkus suure elamuse nii publikule kui ka orkestri muusikutele. Lisainfo leiad SIIT

Kell 17 esineb Nõmme kultuurikeskuses ansambel Lindpriid. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.