"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ÜRO juht: Daiš levib nagu ebola või vähk (1)
09. aprill 2016
Scanpix

ÜRO peasekretär Ban Ki-moon ütles, et Süüria konflikt on loonud terrorirühmitusele Daiš (nn Islamiriik) kogu maailmas sellise kasvulava, et see levib nagu vähk või ebolaviirus.

“Süüria sõda lõi terroristidele ja äärmuslastele maailmas kasvulava ühiskonnas kanda kinnitada,” rääkis Ban Genfis ajakirjanikele.

“Nüüd levivad Islamiriik ja teised äärmuslased kogu maailmas nagu vähk,” jätkas peasekretär äärmuslusvastasel konverentsil esinedes umbes 700 osaleja ees, kelle seas oli ka umbes 30 ministrit ja aseministrit.

ÜRO eriesindaja Süürias Staffan de Mistura võrdles äärmuslasi ebolaga, mis otsib nõrka keha.

“Ebolast saime jagu ja ma arvan, et jagu saadakse ka rahvusvahelisest terrorismist, kuid tervet seeriat erinevaid ravimeetodeid üheaegselt kasutades,” ütles de Mistura.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

frankfurter
10. apr. 2016 09:19
http://innojairja.blogspot.com.ee/2016/03/pilk-ajalukku-euroopa-islamiseerimine.html Miks ei lähe Euroopa Islamiriigi vastu sõtta? Vastus on lihtne: Euroopa tahab ise islamiseeruda. Nimelt oli Euroopa islamiseerimine Hitleri vana plaan ja praegu, kus Saksamaa on tõusnud taas Euroopa juhtriigiks, viiakse ellu Hitleri unistusi. Nimelt unistas Hitler sellest, et Euroopa oleks islamiseeritud ja sakslased islami impeeriumi juhid. Araablased olid Hitlerist vaimustuses, nad ütlesid, et Allah on valitseja taevas ja Hitler maa peal. Hitler omakorda ütles, et araablased on sakslastele lähedasemad kui näiteks prantslased. Hitler ütles, et Araabia vabadusvõitlus Lähis-Idas on Saksamaa suurim liitlane Inglismaa vastu. https://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_world http://inosmi.ru/world/20151111/231302729.html?utm_medium=referral&utm_source=lentainform&utm_campaign=inosmi.ru&utm_term=127694&utm_content=3830797 Raamatus „Mõista Eurabiat“ (Lindau – 2015) kirjeldatakse Euroopa islamiseerimist. Autor kirjeldab antikristlikku, antisemiitlikku, läänevastast Euroopat ja seob seda 60-ndate lõpu poliitikaga. See sai varjatult alguse Prantsusmaalt ja millega liitus ka Saksamaa, kui natsionaalsotsialistlikud jõud lõid Iisraeli vastase liidu araabia maailmaga. See selgub, kui lugeda Araabia Liiga publikatsioone, mida aga Lääne press pole kunagi avaldanud. Siit lähtuvalt ei kirjutatud EU konstitutsiooni (Lissaboni leping) sisse ka juudi-kristlikke põhimõtteid, kuigi Vatikan sellele tähelepanu juhtis. http://objektiiv.ee/euroopa-loojangu-viimane-etapp-on-kaes-2/ Tuntud vene kirjanik ja filosoof Mihhail Veller, kes elab Moskvas, kuid eelistab töötada Tallinnas, analüüsib mahlakalt ja vähimagi poliitilise korrektsuseta (garanteeritud!) – venelasena venelastele kirjutades – Õhtumaa allakäiku ning tuvastab, et mitte migrandid, vaid just nimelt “euroopalikud väärtused” annavad viimaks Euroopale kabelimatsu. https://et.wikipedia.org/wiki/Frankfurdi_koolkond