"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jazzjaar toob taas Tallinnasse rohkelt kontserte (0)
10. aprill 2016
Erakogu

Tallinnas on taas tulemas Jazzkaare festival, mis toob rohkelt kontserte. Sarja avavad 20. aprillil Nõmmel Kadri Voorand, Liisi Koikson, Jaak Sooäär ja Paul Daniel, kes on andnud uue hingamise Veljo Tormise tsüklite "Ingerimaa õhtud" ja "Pulmalaulud" meloodiatele. 

21. aprillil külvab Sibulaküla helidega üle talendikas noor pianist ja helilooja Holger Marjamaa. Kodukontserdil Veskimetsas esitavad 23. aprillil Teele Viira ja Kusti Lemba bluusi ja souli, samal päeval astub Tõnismäel publiku ette karismaatiline pianist Kirke Karja koos trummar Ott Adamsoniga. 

Torupilli linnaosas kuuleb 26. aprillil kontrabassi ja saksofoni tandemilt Heikko Remmel-Aleksander Paal. Kodukontsertide sarja lõpetab 29. aprillil Randveres karimaatiline Norra laulja ja kontrabassimängija Steinar Raknes. 

28. aprilli hommikul kella 7-10 toimub festivali raames Koidudisko Jazzkaare eri, mis kutsub end hoogsalt ärkvele tantsima. 

Eesti muusikatööstuse poolt parimaks muusikafestivaliks valitud rahvusvaheline festival Jazzkaar toimub 22. aprillist 1. maini.

Festivali koduks on Telliskivi Loomelinnaku Punane Maja ja Vaba Lava.

Jazzkaar toimub 27. korda ning jõuab paljudesse Eesti linnadesse, Viljandis ja Tartus toimuvad Jazzkaare minifestivalid. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.