"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päevaga said liikluses vigastada kolm jalgrattal sõitnud liiklejat (0)
11. aprill 2016
Scanpix

Eesti eri paigus said pühapäeval juhtunud viies raskes liiklusõnnetuses kokku vigastada kaheksa inimest, nende hulgas ka kaks last.

 

Esimene õnnetus juhtus kella 10.54 ajal Harjumaal Viimsi vallas Rohuneeme tee ja Männi tee ristmikul, kus Mercedes-Benz Sprinteri kaubikut juhtinud 25-aastane mees eiras liiklusmärki „Peatu ja anna teed“ ning sõitis otsa jalgratast juhtinud 12-aastasele tüdrukule. Jalgrattur ja ratta pakiraamil istunud 5-aastane tüdruk said vigastada ning kiirabi viis nad Tallinna Lastehaiglasse kontrolli, teatas siseministeerium BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kella 14.59 ajal Viljandis Raua tänav 10 maja juures, kus 19-aastane naine sõitis Rover-Landroveriga tagant otsa koristustöid teostanud tänavakoristusautole Mercedes-Benz LKO 1113 B, mida juhtis 52-aastane Heido. Rover-Landroveris kaasreisijatena viibinud 30-aastane Tõnis, 34-aastane Konstantin ja 43-aastane Tiit said vigastada ning kiirabi viis nad Viljandi haiglasse kontrolli.

Kolmas õnnetus juhtus kella 15.19 ajal Järvamaal Türi vallas Tallinna -Rapla-Türi tee 95. kilomeetril, kus kõrvalteelt sõitis alkoholijoobes 25-aastane Jaanus jalgrattaga ette peateel liikunud Mitsubishi ASX-ile, mida juhtis 25-aastane mees. Jalgrattur toimetati Järvamaa haiglasse.

Neljas õnnetus juhtus kella 16.50 ajal Tallinnas Paavli 10 maja parklas, kus esialgsetel andmetel Suzuki SX4-ga parkimiskohta otsinud 44-aastane Raul  sõitis parklas otsa seal liikunud 58-aastasele Sirjele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee .

Viies õnnetus juhtus kella 19.38 ajal Harjumaal Saue vallas Püha Alliku 3. kilomeetril, kus Chrysler 300C-d juhtinud 24-aastane mees sõitis teelt välja vastu puud. Sõidukis kaasreisijana viibinud 26-aastane naine sai vigastada ja kiirabi viis ta Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.