"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
SEB balti ettevõtete äritippkohtumine keskendub digitaalsele revolutsioonile (0)
13. aprill 2016
Scanpix

Neljapäeval, 14. aprillil toimub Tallinnas SEB iga-aastane tippüritus Baltic Business Summit 2016 (Balti ettevõtete äritippkohtumine), mis tänavu keskendub digitaalsele revolutsioonile ja selle mõjule ärisektoris. 

SEB Balti riikide suurematele äriklientidele mõeldud ühepäevasel konverentsil astuvad lisaks SEB tippjuhtidele üles mitmed silmapaistvad äriliidrid, kes räägivad muutuvast globaalsest majandussituatsioonist ning digitaalse tööstusrevolutsiooni mõjudest, riskidest ja võimalustest – seda majandusele, ärisektorile ja ühiskonnale laiemalt.

Konverentsi juhatab sisse SEB Balti divisjoni juht Riho Unt, kelle järel teeb peaettekande SEB Grupi tegevjuht Annika Falkengren. SEB Grupi peaanalüütik Robert Bergqvist tutvustab makromajanduslikku vaadet nii globaalsel kui ka Balti riikide tasandil ning Baltimaade majanduskasvust kõneleb UPB Holdingu esimees Dainis Bērziņš.

“Ettevõtted, kes on täna oma tegevusalal esirinnas, ei pruugi seda olla homme. Revolutsioonilised ärimudelid on muutmas aastakümneid stabiilsena püsinud sektoreid. Et säilitada liidripositsiooni, peavad nad ise looma valdkonna tulevikku, tuues turule tooteid ja teenuseid, millega ollakse üks samm turust ees. Balti- ja Põhjamaade juhtiva pangana on meie missioon  jagada klientidega oma 160-aastast kogemust, kuidas heitlikus ärimaailmas toime tulla. Sel aastal pöörame Tallinnas erilist tähelepanu digitaalsele tööstusrevolutsioonile, millel on tohutu mõju kõikidele ärivaldkondadele. Loodame väga, et saame sellega aidata oma klientidel olla arengust ees,” ütles SEB Balti divisjoni juht Riho Unt.

NATO küberkaitsekeskuse juht Sven Sakkov räägib, milliste geopoliitiliste väljakutsetega seisab kaasaja maailm silmitsi ning Volvo Group Strategy vanem asepresident Hans Ristner keskendub digitaliseerumise mõjudele ja võimalustele autotööstuses.
Tööstusrevolutsiooni teemalises paneeldiskussioonis osalevad IT- ja telekommunikatsiooni-ettevõtte TEO and Omnitel tegevjuht Kęstutis Šliužas, ehituskaupade ettevõtte Cemex juhatuse liige Eric Michael Trusiewicz, Eesti Energia tegevjuht Hando Sutter ja Hans Ristner. Paneeli juhib SEB tegevjuht Suurbritannias Sir Roger Gifford.
Paneeldiskussiooni järel esineb Whetston Strategic Foresight juht Thimon de Jong, kes räägib, kuidas muuta oma ettevõtte äristrateegiat, nii et see peaks vastu tulevikus toimuvatele muutustele. Konverentsipäeva võtab kokku SEB Balti korporatiivpanganduse juht Anders Larsson.

“Esmakordselt Eestis toimuv Balti ettevõtete äritippkohtumine on väga kaalukas nii osalejate kui ka esinejate poolest. Varasemad sarnased konverentsid Stockholmis, Riias ja Vilniuses on pälvinud klientide kõrge tähelepanu. Seekordse konverentsi fookusteemaks on digitaalse maailma mõju ärile”, lisas SEB Eesti ettevõtete panganduse valdkonna juht Eerika Vaikmäe-Koit.

Baltic Business Summit 2016 toimub Kultuurikatlas. Rohkem infot: http://www.seb.ee/eng/bbs

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.