"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe juhid lubasid tihendada koostööd päästjatega (0)
25. aprill 2016
Lasnamäe LOV

Lasnamäe linnaosa valitsus ja päästekomando lubasid tihendada koostööd ja rohkem teavituskampaaniaid, et vähendada linnaosas tulekahjude arvu. Samuti arutati tuleohutuse olukorda linnaosas ja analüüsisid viimasel ajal aset leidnud põlenguid.

Põhja päästekeskuse juhi  Priit Laose sõnul on tähtis tulekahju korral tegutseda kiirelt ja õigesti.

“Tänu Lasnamäel asuvale päästekomandole jõutakse sündmuskohale mõne minutiga. Traagilised sündmused leiavad aset siis, kui kokku langeb mitu tuleohutuse nõuete eiramist, näiteks on tõkestatud väljapääsu teed või puuduvad suitsuandurid,” ütles Laos.

Lasnamäe linnaosa vanem Marija Jufereva tänas Lasnamäe Päästekomandot tubli töö eest ja lubas teha kõik linnaosavalitsusest oleneva, et tagada tuleohutus linna suuremas linnaosas.

Ühiselt lepiti kokku, et tõhustatakse tuleohutusalase informatsiooni jagamist läbi ajalehe, ürituste, sotsiaalmeedia ja korteriühistute esindajate. Päästeamet jätkab suitsuandurite kampaaniat Lasnamäel linnaosas. Käesoleval aastal on plaanis teha 300 kodukülastust. Kodukülastuse sihtrühma kuuluvad pered tehakse kindlaks koostöös linnaosa sotsiaalhoolekande osakonnaga.

Lasnamäe päästekomando esindaja osaleb edaspidi linnaosa juhtkonna nõupidamistel kord kvartalis, et vahetada operatiivselt informatsiooni.

Ühiselt tõdeti, et igaüks saab võtta meetmeid tuleohutuse tagamiseks.

Kodu tuleohutuks muutmise informatsioon on leitav Päästeameti lehel: https://www.kodutuleohutuks.ee/.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.