"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Segaste seletustega asiaadid saadeti piirilt Moskvasse (0)
26. aprill 2016
Scanpix

Möödunud ööpäeva jooksul väljastati piiril 5 sisenemiskeeldu ning registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raske tervisekahjustuste tekitamine, 3 avaliku korra rasket rikkumist ning 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust (eluruumidest 4, sõidukitest 4). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 30 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 311.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised

25. aprilli varahommikul teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval asuvas korteris lükati ja tekitati füüsilist valu 22-aastasele mehele. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

25. aprilli õhtul anti teada, et Lasnamäel Pae tänaval tungiti kallale 37-aastasele mehele.

 

Harjumaa

 

Vargused

25. aprillil teatati vargusest Saue vallas Laagri alevikus, kus garaaži ukse lahti murdmise teel oli ära viidud hulga tööriistu ja suverehvid. Esialgne kahju, mida vargusega tekitati, ulatub üle 1500 euro.

 

25. aprilli hommikul teatati, et Rae vallas Peetri alevikus oli ehitusobjektilt varastatud erinevaid tööriistu. Esialgne kahju ulatub üle 200 euro.

 

Juhtum piiril

25. aprilli hommikul saabusid Moskva lennuga Tallinnasse kolm Korea ja üks Hiina kodanik, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isikud lahkusid sama päeva õhtul tagasi Moskvasse.


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.