"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Samethäälne Lenna toob reedeõhtusse särtsu (0)
28. aprill 2016
Scanpix

Reedel jätkub Tallinnas põnevat ja huvitavat tegevust kõigile - lauluväljakul algab terve nädalavahetuse kestev KidsFest 2016, rahvarinde muuseumis näidatakse õudusfilme, õhtu lõpetavad aga Lenna Al Bastiones ja Ott Lepland ja 2Quick Start Rock Cafes.

Kell 13 algab Tallinna lauluväljakul terve nädalavahetuse kestev kogu pere lastemess KidsFest 2016. Suurel lasteüritusel saavad lapsed müüa oma kätega meisterdatud asju, voolida targa plastiliiniga, osaleda moešõus ja võita auhindu. Lisainfo leiad SIIT

Kell 17 linastub Rahvarinde muuseumis Volbriöö eelõhtu puhul tuntud vampiiriloo Dracula esimene ekraniseering “Nosferatu” (1922). Lisainfo leiad SIIT

Kell 19 esineb Al Bastione suveaias Lenna! Laulmisega alustas Lenna juba kolmeaastaselt, kui vanemad ta Eesti Televisiooni laulukoori panid. 2005. aastal esindas Lenna koos ansambliga Vanilla Ninja Eurovisioonil Šveitsi lauluga “Cool Vibes”. 2015. aasta sügisel elasime Lennale kaasa saates “Su nägu kõlab tuttavalt”. Hetkel tegutseb Lenna omanimelises ansamblis. Lisainfo leiad SIIT

Kell 21 annavad Ott Lepland ja 2Quick Start Rock Cafes ühise kontserdi. Saatest “Eesti otsib superstaari” tuule tiibadesse saanud Ott Lepland on alates 2010. aastast välja andnud neli täispikka stuudioalbumit ning ühe EP. 2012. aastal esindas ta Eestit edukalt Eurovisiooni lauluvõistlusel ning saavutas seal kuuenda koha. 2 Quick Starti hullutavad hitid on tuttavad igale Eesti pop- ja tantsumuusika austajale. Pea kaks ja pool dekaadi tegutsenud bänd on andnud kontserte kõikjal Eestis ning hitid “Naerata”, “Neiu mustas kleidis”, “Nii kuum on tunne” ja “Ühega miljoneist” kõlavad kindlasti ka bändi esimesel kontserdil Rock Cafes. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.