"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hirvi, kitsi ning piisoneid on tabanud beebibuum (0)
29. aprill 2016
Maaja Kitsing

Kuu lõpp tõi loomaaeda poegimiste laine – perelisa said ameerika piisonid, takiinid, uriaalid, miilud ja kääbuskitsed.

Nädalavahetusel algas loomaaias suvehooaeg: loomaaia kassad jäävad avatuks kella 19ni, loomaaias võib jalutada kuni kella 21. 1. maist hakkasid kehtima suvehinnad ning mais hakkab tööle ka zoo seikluspark.

Aprilli lõpp tõi loomaaeda poegimiste laine: möödunud reedel sündis ameerika piison, laupäeval teine takiinitall ja tagakaspia uriaal, pühapäeval buhhaara uriaal, teisipäeval kaks miiluvasikat ja veel üks buhhaara uriaal, kesknädalal miilu ja tagakaspia uriaal, reedel veel üks tagakaspia uriaal ja laste loomaaia kääbuskitsekarja kaks viimast tallekest.

Troopikamajas saab uudistada 3. aprillil sündinud kolme surikaadipoju tegemisi. Paksunahaliste maja aafrika savannielevandid Fien ja Draay aga tuletavad taas maalimist meelde, et innustada suve hakul loomaaia puure ja aedikuid värvima tulevaid vabatahtlikke.

Loomaaed kutsub mai lõpus algavatele hilisõhtustele ekskursioonidele. Kolm tundi kestval viiekilomeetrisel jalutuskäigul öises loomaaias võib saada ainulaadse kogemuse: lisaks sellele, et paljud loomad on loomu poolest videvikus aktiivsemad, tunnevad loomaaia alalised asukad just õhtul, peale tavalise lahtiolekuaja lõppu, huvi uudse nähtuse – nende ees ebatavalisel ajal viibiva külastaja vastu. Loomi tutvustavad ja nende käitumist mõtestavad lahti staažikad loomaaiatöötajad ja oma ala suured entusiastid. Pileteid hilisõhtustele ekskursioonidele hakatakse müüma esmaspäeval, 2. mail. Täpsemalt loomaaia kodulehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.