"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Saaremaal hukkus liiklusõnnetuses mootorratta kaasreisija (0)
01. mai 2016
Scanpix

Saaremaal Lääne-Saare vallas sõitis laupäeval veidi enne kella 19 mootorrattur teelt välja, kaasreisija suri hiljem kiirabiautos, teatas politsei.

Kell 18.46 sai politsei teate, et Saaremaal Lääne-Saare vallas Vaivere külas on Lilbi-Vaivere tee 3. kilomeetril mootorratas teelt välja sõitnud.

Esialgsetel andmetel oli mootorratta juht, 34-aastane mees, kaldunud lauges kurvis teelt välja ning sõitnud seejärel vastu puud. Politseil on alust arvata, et juht oli õnnetuse toimumise hetkel joobes. Juhil oli peas kiiver, aga kahjuks puudus kiiver kaasreisijal, kes sai õnnetuse tagajärjel eluohtlikke vigastusi. 51-aastane mees suri hiljem kiirabiautos.

Kuressaare politseijaoskonna välijuhi Tambet Olli sõnul olid inimesed loonud eeldused traagilisteks tagajärgedeks.

“Mootorrattaga sõites tuleb alati kanda kiivrit ja ükskõik millist sõidukit juhtides peab olema kaine. Kindlasti tuleb vältida olukordi, kus kaasreisijana usaldatakse oma elu ja tervis joobes juhi kätesse,” selgitas Oll.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.