"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
VIDEO! Üliägedas droonivideos näeb kõiki Tallinna vaatamisväärsusi (0)
02. mai 2016
Scanpix

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas Tallinna kauneimad vaatamisväärsused näevad välja läbi kotkapilgu? Ülilahe droonivideo viib vaatajad lummavale 3-minutilisele lennutuurile, kus linnulennult näeb nii Tallinna vanalinna, lauluväljakut kui ka kaunit randa ja merepiiri.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.