"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tondiraba suurel spordi- ja hobimessil antakse kevadele hoog sisse (0)
05. mai 2016
Scanpix

Reedel jätkub Tallinnas põnevat tegevust kõigile - Tondiraba jäähallis toimub suur spordi- ja hobimess, Telliskivi Loomelinnakus algab Tribuudifestival, Nõmme kultuurikeskuses kõlab kaunis emadepäeva kontsert ning Hopneri majas etendub traagiline farss "Puuris".

Kell 12 algab Tondiraba Jäähallis esmakordselt toimuv suur spordi- ja hobimess. Messi teeb huvitavaks just see, et kõiki tegevusi tutvustatakse läbi mängude, näidistreeningute, võistluste ja aktiivsete tegevuste, kus kõik külastajad saavad ise kaasa lüüa. Lisainfo leiad SIIT

Kell 17.30 saab Telliskivi Loomelinnakus alguse Tribuudifestival. 6. ja 7. mai õhtutel kõlab Telliskivi Loomelinnaku Punasest ja Rohelisest Saalist armastatud ja hinnatud jazzi- ning rockmuusika klassikat. Legendaarseid muusikapalu esitavad kohalikud tõusvad tähed ning end juba inimeste südametesse musitseerinud artistid. Lisainfo leiad SIIT

Kell 18 toimub Nõmme Kultuurikeskuses emadepäeva kontsert “Emale mõeldes”. Esinevad tüdrukutekoor Nõmmelill, noorte naiste koor Kevad, tütarlaste ansambel Fiore, käsikellastuudio KellaRing, Loovtants ja huvikool Meero Muusik. Lisainfo leiad SIIT

Kell 19 etendub Hopneri majas traagiline farss “Puuris”. Lemuel Gulliver on lõbus ja seiklushimuline maailmarändur. Tema hing on täis kirge ja armastust. Kui ta on kodust kaugel, maailma lõpus, siis unistab ta kojujõudmisest, et tuua kaasa oma rahvale uusi avastusi ja põnevaid teadmisi. Kui ta on hetkeks kodus, siis ei suuda ta rahulikult isegi hommikuputru ära süüa. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.