"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII! Muinasjutulisel Hollandi lillefestivalil saab proovida Hollandi rahvusroogasid ja nautida lilleilu (0)
22. mai 2016
Svetlana Aleksejeva

Mai kahel viimasel nädalavahetusel peetakse Tallinnas Rannamõisa teel aianduskeskuses Sesoon Eesti esimest Hollandi lillefestivali. Lisaks mitmekesisele lillevalikule saavad külastajad osa traditsioonilistest Hollandi toidu- ja rahvakultuurist ja ise töötubades kaasa lüües omandada praktilisi kodukaunistamise oskusi.

Vaata galeriid (55)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.