"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Viljandimaa ränga liiklusõnnetuse osalised olid purjus (0)
26. mai 2016
Scanpix

Viljandimaal aasta esimestel tundidel kaks inimelu nõudnud liiklusõnnetuse osalised olid purjus ja kinnitamata turvavööga, kirjutab maakonnaleht Sakala.

Tänavune maakonna kõige traagilisem liiklusõnnetus juhtus aasta esimestel tundidel, kui Viljandi ja Tartu vahelisel maanteel Valma ja Kalmetu vahele jääval kurvilisel lõigul sõitis teelt välja üks Mercedes ning selles olevad 57-aastane mees ja 51-aastane naine hukkusid sündmuskohal.

Et liiklusõnnetuse põhjustaja sai surma, andis prokuratuur mõni aeg tagasi politseile loa kriminaalmenetlus lõpetada. Õnnetus juhtus lauges vasakule pööravas kurvis, mis jäi juhile tõenäoliselt märkamata. Jälgede järgi otsustades liikus auto otse, tabas maantee ääres asuvat helkurposti ning hakkas seejärel üle katuse rulluma. Auto peatus tee kõrval kraavis, maanteest mõni meeter allpool.

Politsei teatel märgati kraavis olevat Mercedest 1. jaanuaril kella 4.25 ajal. Millal õnnetus täpselt juhtus, pole teada. Mõlemad autos olijad olid turvavööga kinnitamata ja paiskusid sõidukist välja. Viljandimaal on see õnnetus seni ainus, kus inimesed on tänavu liikluses hukkunud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.