"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna supelrandades alustavad tööd rannavalvurid (0)
31. mai 2016
Scanpix

Tallinna randades alustavad kolmapäeval seoses supelhooaja algusega tööd AS-i G4S Eesti rannavalvurid, kes valvavad randades turvalisuse ja korra järele augusti lõpuni.

Rannavalveteenust osutatakse iga päev  kella 10-20, teatas Tallinna linnavalitsus BNS-ile. “Teenuse osutaja kohustus on  märgistada suplusakvatooriumid  signaalvärvi märgupoidega ning keelata suplejatel ujuda väljaspool märgupoidega märgistatud ala,“ ütles Tallinna Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg. „Rannavalveteenus tagab suplejate ja külastajate turvalisuse, valmisoleku päästetöödeks vähima võimaliku aja jooksul, vetelpääste läbiviimise ning esmaabi osutamise rannas viibijatele. Kadunud laste otsinguteks saavad  lapsevanemad rannavalvelt veekindlaid käepaelu, kuhu  saab kirjutada telefoninumbri.”

Kõikides randades on valverajatised, mille seintele paigutatakse külastajatele teabetahvlid vee- ja õhutemperatuuri, tuule kiiruse ning ultraviolettkiirguse taseme kohta. Rajatistele paigaldatakse signaallipud koos infoga nende tähenduste kohta.

Supluskohad asuvad Haabersti linnaosas Kakumäe ja Harku rannas, Põhja-Tallinna linnaosas Pikakari ja Stroomi rannas ning Pirita linnaosas Pirita rannas.

Supluskohtade hooajaks ettevalmistamise ja randade heakorra eest vastutavad linnaosavalitsused ja sinna on paigaldatud ka jalgrattahoidikud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.