"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Perekonnaseisuamet peab juubelisünnipäeva (0)
02. juuni 2016
Albert Truuväärt

Tallinna Perekonnaseisuamet tähistab reedel, 3. juunil 90. sünnipäeva.

Juubeli puhul toimub perekonnaseisuameti sisehoovis pidulik vastuvõtt, kuhu on kutsutud üle saja külalise – koostööpartnerid, kolleegid linnast, siseministeeriumist, Harju maavalitsusest ning Tallinna Perekonnaseisuameti endised ja praegused töötajad. Sõna võtavad perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask, perekonnaseisuametnik Argo Reiljan, kunstnik Heinz Valk, Riigikogu liige Mailis Reps ja linnasekretär Tooma Sepp. Esinevad Salongitrio, Kaunimate Aastate Vennaskond ja Rõõmutarekese lasteaia lapsed.

“Meie viimase kümne aasta  tegemised on kokku võetud ja talletatud ameti poolt koostatud trükises “Tallinna Perekonnaseisuamet 2006 – 2016″,” ütles perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.