"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäel tähistati Eesti lipu päeva (0)
04. juuni 2016
Scanpix

Eesti Lipu päeva puhul toimus Lasnamäe Linnaosa Valitsuse ees pidulik lipu heiskamine.

Laupäeva hommikul kell 9:00 kõlas linnaosavalitsuse juures sinimustvalge lipu auks Eesti Vabariigi hümn ja heisati pidulikult riigilipp. Lipu heiskas Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jaanus Riibe. Kohal esinesid kõnega Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jaanus Riibe ja Lasnamäe EELK Püha Markuse koguduse õpetaja Kai-Petteri Lappalainen.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.