"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Stroomi rannas peeti koguperefestivali "Puude taga on inimene" (0)
11. juuni 2016
Albert Truuväärt

Stroomi rannas peeti laupäeval teist korda koguperefestivali "Puude taga on inimene".Tasuta koguperefestivalil lausus Tallinna linna poolt tervitussõnad abilinnapea Merike Martinson.

 

Vaata galeriid (19)

 

Festivali tunnuslaulu esitas aga Kati Laev, teatas Tallinna linnavalitsus BNS-ile. Avakontserdi andis pimedate puhkpilliorkester. Pealaval esinesid teiste seas Metsatöll, Getter Jaani ja Bandemoonium. Kino- ja teatrialal sai näha Terateatri lavastust “Pime päev” ning kirjeldustõlkega filme “Must alpinist” ja “Supilinna salaselts”.

Lastealal sai õppida viipekeelt, esmaabi, tule- ja liiklusohutust ning jalaga maalimist. Spordialal toimus pimelaskmine, ratastoolivehklemine, pime-lauatennis ning ratastoolikorvpalli turniir. Kunstialal oli välja pandud suur kunstinäitus ning lisaks toimus ka käsitöö ja pehmikute müük.

Tallinna linn oli festivalil püsti pannud oma telgi, kus tutvustati linnaosades puuetega inimestele osutatavaid teenuseid.

Koguperefestival “Puude taga on inimene”, toimus juba teist korda. Festivali toetasid Tallinna linnavalitsus, töötukassa, sotsiaalministeerium ja Hasartmängumaksu Nõukogu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.