"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Südameapteegi valveapteegid on avatud ka jaanipäeval (0)
20. juuni 2016
Scanpix

Südameapteegi valveapteegid on saabuvate jaanipühade ajal avatud ööpäev läbi. Tallinna valveapteegid asuvad kesklinnas aadressil Tõnismägi 5 ja Lasnamäel aadressil Vikerlase 19.

Südameapteegi turundusjuhi Mari Sumbergi sõnul on jaanipäeva eel mõned Südameapteegid avatud tavapärasest veidi lühemalt ning jaanipäeval on enamik apteeke suletud, kuid valveapteegid jätkavad töötamist vaatamata pühadele ikkagi ööpäev läbi.

“Kuna ka perearstikeskused on pühade ajal suletud, siis on veelgi tähtsam, et inimestel oleks võimalik vajadusel külastada valveapteeki. Soovitame tervisemure korral helistada perearsti nõuandetelefonile 1220, mis võtab kõnesid vastu 24 tundi ööpäevas või vajadusel küsida nõu oma lähimalt apteekrilt,” lisas Sumberg.

Varasemad aastad on näidanud, et jaanipäeva paiku püsib valveapteekide külastuste arv võrreldes tavapäraste päevadega enamasti samal tasemel. “Peamised tervisemured, millele inimesed jaanipäeval apteegist leevendust otsivad, on seedeprobleemid, allergiad ja väiksemad vigastused, näiteks kriimustused, marrastused ja põletused. Ravimitest ostetakse põhiliselt valuvaigisteid, ninatilkasid ning ravimeid ja tervisetooteid kõhuhädade leevendamiseks,” selgitas Sumberg.

Lisainfot Südameapteekide lahtiolekuaegade kohta jaanipäeva eel ja ajal leiab meie koduleheküljelt www.südameapteek.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.