"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Politsei tabas oma preestrist isa tapnud noormehe (0)
21. juuni 2016
PPA

Ida prefektuuri korrakaitsjad tabasid 20-aastase Daniili, keda on alust kahtlustada oma õigeusupreestrist isa löömises korduvalt terariistaga. Kannatanu toimetati haiglasse, kuid tema elu ei suudetud päästa.

Ida prefektuuri korrakaitsjad tabasid 20-aastase Daniili, keda on alust kahtlustada oma õigeusupreestrist isa tapmises.

Daniili kahtlustatakse selles, et ta lõi ööl vastu teisipäeva Narvas asuvas kodus oma 49-aastast isa korduvalt terariistaga ja lahkus seejärel korterist. Kannatanu toimetati haiglasse, kuid tema elu ei suudetud päästa.

Kõik sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Kriminaalmenetlust on alustatud karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi järgi, teatas Ida prefektuur.

Delfi andmetel oli hukkunu õigeusupreester.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.