"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Andrei Novikov: Euroopa Liit on meile kõigile kasulik (2)
05. juuli 2016
Scanpix

"Eestlased kindlasti ei rõõmustanud selle üle, et britid otsustasid Euroopa Liidust lahkumise kasuks ja pigem suurendab see ühtekuuluvustunnet. Eesti seisukohast oleks kindlasti kasulikum kui Euroopa Liit oleks ühtne ja tugev ning liikmesriikide vahel oleksid võimalikult tihedad sidemed," sõnas riigikogu liige Andrei Novikov.

Novikov ütles Tallinna TV uudistesaates, et Eesti suuremad erakonnad on seda meelt, et Euroopa Liit on meile kõigile vajalik. “Kindlasti on liidul ka puudusi, mida võiks muuta või reformida, kuid üldjuhul on Euroopa Liit Eestile kasulik. Sellisel seisukohal on täna valdav enamus.”

Viimane eurobaromeetri uuring näitas, et Eesti elanikud keskmiselt ei tunne, et neil oleks teiste eurooplastega palju ühist. Enamiku Euroopa riikide elanikud tunnetavad teiste eurooplastega märksa suuremat ühisosa.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

jalad tagumiku alt
5. juuli 2016 15:53
Kari Prüsseli kogunenud tegelasi võiks viimaks ometi asuda klaarima Euroopasse taritud vägivaldsete sissetungijatega. Seega Euroopa juhtimisest tuleb minema kihutada tahharrusside importöör Mutti Willkommen ja keegimiski junkur. Ühise Euroopa juhid peavad võitlema eurooplannade ja eurooplaste eest ja otse loomulikult Euroopa eest. Euroopaliku Euroopa eest mitte võõramaalastest vägistajate ja tapjate eest. Võtab jalad tagumiku alt välja ja astub vastu vägistajatele ja tapjatele, Andrei Novikov. Suu lahti ja klaarib muttide willkommenite ja keskimiski junkrutega.
Eve
5. juuli 2016 12:52
mina küll ei leia, et EL on kellelegi kasulik. Meie riigis vaesus aina kasvab. EL muudkui kamandab, aga selleni pole jõudnud, et nõuaks meie imepisikeste pensionide ja abirahade tõusu. Ukraina tegi verise riigipöörde, kuna eelmine seaduslik president ei tahtnud astuda EL-u, sest leidis õigusega, et Ukraina pole võimeline täitma EL-u astumise tingimusi. Kreeka sai endale selle tõttu võlad kaela.