"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Neljas liiklusõnnetuses sai viga viis inimest (0)
07. juuli 2016
Scanpix

Kolmapäeval juhtunud neljas inimkannatanutega liiklusõnnetuses sai viga viis inimest.

Kella 12.54 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartu vallas Lähte-Elistvere tee 2. kilomeetril, kus 57-aastane mees kaldus mopeediga Jiajue vastassuuna vööndisse, sõitis teelt välja haljasalale ja edasi kraavi, teatas siseministeerium BNS-ile. Kiirabi toimetas mopeedijuhi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kella 13.01 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee ja Kuuse tänava ristmikul, kus 36-aastane naine sooritas sõiduautoga Toyota Rav4 vasakpööret ja sõitis otsa otse liikunud mootorrattale BMW R850, mida juhtis 47-aastane mees. Kiirabi toimetas mootorratturi Põhja Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Kella 13.45 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Pärnu maantee ja Raudtee tänava ristmikul, kus 26-aastane naine sõitis sõiduautoga BMW 320i otsa peateel liikunud motorollerile Honda WW125, mida juhtis 38-aastane mees. Kiirabi toimetas motorolleri juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Kella 15.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Narvas Puškini ja Hariduse tänavate ristmikul, kus 62-aastane mees sõitis sõiduautoga Mitsubishi Space Runner tagant otsa punase fooritulega stoppjoone ees peatunud sõiduautole Mercedes Benz 300D, mida juhtis 60-aastane mees. Kiirabi toimetas Mercedeses kaasreisijatena viibinud 34- ja 61-aastased naised Narva haiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.