"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÄNA ÕLLESUMMERIL! Singer Vinger peab 30. juubelit kontserdiga! (0)
09. juuli 2016
Promo

Laupäevane Õllesummer on täis head Eesti muusikat, pealaval on Singer Vingeri 30. juubeli kontsert ning festivali grande finaleks on Jüri Pootsmanni suur live, mis lõpeb muusikasse lavastatud ilutulestikuga.

Eesti muusikamaastiku praegune lemmik Jüri Pootsmann kutsub endaga lavale ka Metsakutsu, Kristel Aaslaiu ja Johanna Eenma (I Wear*Experiment) ning All Stars koori.

 

Suuruselt teisel, TV3 Laval on Getter Jaani, Liis Lemsalu ja Daniel Levi. Retro FM Laval on aga tõeline 90ndate diskopidu – esinevad Merlyn Uusküla, Black Velvet ja Caater koos Mari-Liisiga. Gourmet Catering pakub ka retrohõngulist menüüd, nii et tule tantsima legendaarse “O Si Nene” järgi. Õhtul on Retro FM Laval Kassett.ee poolt korraldatud retrodisko.

 

Teistel lavadel astuvad üles Marten Kuningas tribüüdiga David Bowiele, Laura, Anna-Liisa Supp koos DJ Hannes Kalamäega, Taavi Peterson John Lennoni lugudega, Kali Briis Bänd, Bad Orange, DJ Tom Lilienthal. Toimub ka populaarse pidudesarja erisündmus Ennu Ratas.

 

Piletid on saadaval Piletilevist. Vaata www.ollesummer.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.