"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Vene muuseum kutsub juulikuus jalutuskäigule Revali vene kultuuri radadel (0)
14. juuli 2016
linnamuuseum.ee

Jalutuskäigul osalejatele avaneb võimalus heita uue nurga alt pilk tuttavatele väljakutele, tänavatele ja majadele, mis kannavad vene kultuuri pärandit. Temaatilised ekskursioonid algavad muuseumihoonest ja jätkuvad vanalinna tänavatel.

Reedeti 15.07 ja 29.07 kell 16.00 toimuvad eestikeelsed ekskursioonid näitusel “Mööda Revali tänavaid”.

Ajalooline näitus “Mööda Revali tänavaid” on pühendatud 19. sajandi lõpu-20. sajandi alguse Tallinnas elanud vene kogukonna ajaloole ja kultuurile. Näituse külastajaid ootab mõtteline jalutuskäik Peetri platsilt Vene turuni, mille käigus tutvume Tallinna vene kodanikkonna kujunemislooga keskajast uusajani ning saame teada, kuidas kulges nende igapäeva- ja kultuurielu 100 aastat tagasi.

Laupäeviti (vene keeles): 9.07, 16.07, 23.07, 30.07 “Mööda Revali tänavaid”. Algus 13.00.

Neljapäeviti (vene keeles): 14.07, 21.07, 28.07 “Vene kaupmehed hansalinnas Reval”. Algus 18.00.

Ekskursioonid algavad Tallinna Vene muuseumis Pikk 29 a. Pilet 4 €.

Palume ette registreerida Tallinna Vene Muuseumi kodulehel või tel 608 0016.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.