"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Antslas puuskulptuuri alla jäänud laps suri haiglas (0)
19. juuli 2016
Scanpix

Antslas möödunud laupäeval ümber kukkunud puuskulptuuri alla jäänud laps suri teisipäeval haiglas. Esialgsetel andmetel ronisid lapsed puidust skulptuuride otsas, kui üks skulptuur kukkus ümber ning selle alla jäi kuueaastane poiss.

Laupäeva õhtul juhtus Antslas kultuuri- ja spordikeskuse õuel traagiline õnnetus. Esialgsetel andmetel ronisid lapsed puidust skulptuuride otsas, kui üks skulptuur kukkus ümber ning selle alla jäi kuueaastane poiss, teatas Lõuna prefektuur BNS-ile.

Meedikud võtsid raske peavigastuse saanud lapse enda hoole alla, kuid paraku ei õnnestunud tema elu päästa ning poiss suri teisipäeval haiglas. Juhtunu asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluse käigus.

Võrumaal Antsla kultuuri- ja spordikeskuse õuel ümber kukkudes väikese poisi elu nõudnud puuskulptuur oli vallavanema sõnul maa külge kinnitamata, olles vaid enda raskusega veidi maa sisse vajunud.

Antsla vallavanema Merike Prätzi sõnul olid möödunud aasta juunis valminud puuskulptuurid oma raskusega maa sisse vajunud ja iseenesest poleks nad ümber kukkuda saanud. “Ma ei oska öelda, mis seal täpsemalt juhtus, mind ei olnud seal. Politsei uurib seda, sest asi lõppes lapse surmaga. On selge, et iseeneslikult see ei skulptuur ei saanud kukkuda,” ütles Prätz teisipäeval BNS-ile.

Laupäeva õhtul peeti Antsla kultuuri- ja spordikeskuse õuel noori muusikuid koondava Hauka Rocki lõpulaagrit ja esialgsetel andmetel ronisid lapsed puidust skulptuuride otsas, kui üks skulptuur kukkus ümber ning selle alla jäi kuueaastane poiss. Teisipäeval laps suri.

“Meil olid eelmisel aastal vallas puuskultuuri päevad ja kunstitudengid tegid puutüvedest skulptuure. Ümber kukkunud skulptuur kujutas massiivset linnukujulist vilepilli,” sõnas Prätz.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.